Despre noi

Suntem o microfermă de familie, care are, ca principal obiect de activitate, producerea de mure de cultură și de material săditor, butași de mur Thornfree certificați. În afară de mur, avem în curs de dezvoltare, pe spații mai mici, culturi de zmeur, alun și gutui.
Plantația-mamă a fost înființată în martie 2015. Am pornit la drum, având ca obiectiv principal calitatea. Ne-am pus ,în slujba îndeplinirii acestui țel, toate resursele financiare și sufletești, pentru că „unde dragoste nu e, nimic nu e”!
Iubim natura și oamenii și, din dragoste și respect pentru toți, facem tot ce ne stă în putere, pentru a produce cele mai curate și mai gustoase fructe, dar și cel mai sănătos și mai de calitate material săditor.
Atât plantația-mamă, cât și pepinierele, au instalat sistem de udare prin picurare, sistem ce utilizează apă de fântână. Sistemul de udare prin picurare aduce maxime beneficii plantelor, dându-le apă exact unde și cât trebuie, dar și nouă, ajutându-ne să optimizăm consumul și să evităm risipa celei mai prețioase resurse, apa.
Ajutăm plantele să se dezvolte frumos, utilizând doar gunoi de grajd fermentat, calciu, magneziu, zeolit și îngrășământ foliar bio, în scopul producerii celor mai sănătoase fructe și plante.
Așa cum o mamă bolnavă nu poate da viață unor copii sănătoși, nici o plantație-mamă bolnavă nu poate produce fructe și butași de foarte bună calitate. Aplicăm toate tratamentele fitosanitare de prevenție, atât plantației, cât și pepinierelor, până la fenofaza de fruct verde. Schema de tratament ne-a fost dată de Institutul Pomicol Mărăcineni, iar aplicarea se face sub atenta supraveghere a controlului fito-sanitar.
Din iulie 2018, am inaugurat și atelierul autorizat pentru procesarea fructelor și legumelor, unde preparăm siropuri, dulcețuri, zacuscă și altele. Toate produsele sunt 100% naturale, preparate după rețete tradiționale, manual.
Am înregistrat la OSIM propriul brand, “Grădinile Doamnei”, brand inventat de minunatul artist Dan Pavel, de la BrandArt Design, cu titlu absolut gratuit. Mulțumim, cu recunoștință!
Vă invităm cu drag să ne vizitați, oricând timpul vă permite, să vedeți rezultatele muncii noastre și vă vom dovedi că, de la vorbă până la fapt, nu e decât un pas mic, atunci când iubești ceea ce faci.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0